Welkom bij Holy Yogini!

Mijn naam is Orsi Hegyi, de eigenaar van Holy Yogini. Ik ben fysiotherapeut, Kundalini Yoga docent, beoefenaar van tantra en Ayurveda.

Mijn missie is om vrouwen weer in contact te brengen met hun eigen lichaam en de eer van de vrouwelijke energie te herstellen. 

 Wat betekent dit precies? 

Wij zijn het vergeten dat we een basis = bekken hebben. Soms zijn we het zelf vergeten, dat we een lichaam hebben. Het lijkt ons vaak makkelijker om in het hoofd te zitten.

Ik ben regelmatig geconfronteerd in mijn werk en tijdens mijn cursussen, hoe weinig aandacht ons dierbare lichaam krijgt.

We verlangen naar de vrouwelijke zachtheid, harmonie, intuïtie, maar de meeste vrouwen kennen hun eigen lichaam en verlangens niet.

We geven onszelf vaak niet de toestemming om ons eigen lichaam te voelen en volgen.

Zo gaan we de oerwijsheid, die in ons ligt, negeren.

Dan is het heel moeilijk om…

  • het met je partner te communiceren, wat goed voelt voor jou en wat je nodig hebt.
  • de krachtige creative kracht te gebruiken, wat in je bekken schuilt.
  • grenzen te stellen en goed voor jezelf te zorgen.
  • oude spanningen, traumas, die je in je lichaam vasthoudt los te laten, verzachten en de aangekoppelde denkpatronen door te breken.

Je lichaam is de sleutel. 

Het doel van Holy Yogini is om je weer in contact te brengen met je lichaam, emoties, intuïtie, vrijheid, oerkracht, creativiteit en zelf-liefde via Bodywork, Kundalini Yoga en verschillende lichaamsgerichte cursussen.

Kijk rond op mijn website. Voel wat je aanspreekt.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten?

Stuur een email naar orsi@holy-yogini.nl of bel me op 0681499239.