Yoni Eieren

Magische kristal eieren om je connectie met je bekken te verdiepen, je plezier te verhogen en je bekkenbodem spieren te ontspannen en versterken.

Laat de vrouwencirkel je dragen tijdens een heerlijke, diepgaande cursus. Boek een individuele sessie voor persoonlijke aandacht en advies. Organiseer een bijzondere avond of vrijgezellenfeest samen met je vriendinnen.

Yoni ei oefeningen zijn yoga voor je bekken bodem spieren. Veel meer dan alleen maar wat kegel oefeningen… Het helpt de soepelheid, kracht en gevoeligheid van je bekkenbodem regio. Het yoni ei is gemaakt van prachtige, natuurlijke stenen als jade, rozenkwarts, obsidian enz.

Wil je graag in de vrouwencirkel duiken om alles over het machtige Yoni ei te leren? Vind je het prettiger om tijdens individuele sessies alles over Yoni Eggs te leren?  Of wil je een bijzondere Yoni Ei avond organiseren samen met je vriendinnen?

Neem contact op met me om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een email orsi@holy-yogini.nl of bel 0681499239.

Yoni Ei Cursus

Tijdens deze 3 weken lange cursus leer je alles wat er te weten valt over het yoni ei. Al de belangrijkste technieken voor een veilige, plezierige practice. Zodat je je bekken bodem regio kan helen, verwennen en je in contact kan komen met je vrouwelijkheid, plezier en levensenergie.

Het yoni ei helpt jou om:

 • Je bekkenbodemspieren te versterken
 • Spierspanning in je bekkenbodem regio te verminderen.
 • Je bekken regio in evenwicht te brengen.
 • Je gevoeligheid in je vagina en dus je seksuele plezier te verhogen.
 • Jezelf te aarden, veiligheid in je lichaam vinden en oude trauma’s te helen.
 • In contact te komen met je levenskracht en je vrouwelijke creativiteit.
 • Te herinneren aan de ware bron van je kracht.
 • Meer plezier en genot in je leven te brengen.

Het yoni ei is geen wondermiddel. Het eist toewijding en regelmatige beoefening. Daarom gaan we deze reis samen als een groep aan. In de vrouwencirkel motiveren we elkaar, leren we van elkaar. Een veilige plek om volkomen jezelf te zijn.

Hoor je de roep? Ben je er klaar voor?

 • Je leert basis technieken, zodat je veilig en bewust met het yoni ei kan oefenen voor het beste resultaat.
 • Je leert te werken met het ei in verschillende houdingen.
 • Je leert energetische technieken zodat je je levenskracht en seksuele energie kan laten stromen.
 • Zelfzorg en zelfliefde is ook een belangrijk onderdeel van dit traject.

Ik heb deze cursus zo gecreëerd, dat iedereen op haar eigen niveau kan deelnemen. Zonder ei kan je ook absoluut genieten van de lessen. Je reis met het yoni ei is een persoonlijk proces. Ik hou daarmee rekening.

Wat zeggen deelnemers over deze cursus?

“Lieve Orsi, bedankt voor deze zeer bijzondere, intieme reis in mezelf die jij met zoveel toewijding en op een zeer respectvolle manier hebt begeleid.” Brigitte

“Een eerste kennismaking en bijzondere ontdekkingsreis met het yoni-ei. Allerlei emoties passeerden de revue tijdens deze reis maar bovenal brengt het ei mij steeds weer in contact met mijn krachtbron, mijn levensenergie en mijn zijn. Ik vind het bijzonder hoe Orsi vanaf het eerste moment een veilige, open en liefdevolle sfeer kan creëren waarin je echt kunt thuis komen bij jezelf. Elke avond was weer een cadeautje voor mezelf waarin niets hoefde en er ruimte was voor alles wat op dat moment gezien/beleeft of gevoeld wilde worden. Ik kijk uit naar meer van deze avonden :)” J. R.

Cursus data:

Er zijn momenteel geen nieuwe cursussen gepland. Hou de Facebook pagina van Holy Yoni in de gaten voor updates:

https://www.facebook.com/HolyYoniMaastricht

Locatie:

Holy Yogini in de Witte Boog, Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX Maastricht 

Prijs:

95 euro (3 bijeenkomsten + handout voor oefeningen zodat je thuis verder kan oefenen)

Yoni Ei Individuele Sessie

Werken met het ei is een intiem proces. Heb je persoonlijke vragen? Wil je in je eigen tempo kennis maken met het yoni ei? Elke sessie is een innerlijke reis. We nemen de tijd om je connectie met je yoni te versterken, blokkades te reinigen, je energie stroom op gang te brengen. De oefeningen zijn aangepast aan je eigen behoeften. Zo haal je de meeste uit elke sessie.

Investering: 55 euro voor een sessie van 1,5 uur.

Yoni Ei-Uitje

Wat is het mooi om je beste vriendinnen samen te brengen voor een heerlijke avond/middag Yoni Egg Experience. Ervaar een andere niveau van verbinding met jezelf en met elkaar. Creëer je eigen, veilige vrouwencirkel. Geniet samen van de kracht van het yoni ei.

Is het misschien een idee voor een bijzonder vrijgezellenfeest in Maastricht?

Neem contact met mij op om te bespreken wat jullie precies nodig hebben. Stuur een email naar orsi@holy-yogini.nl of bel 0681499239.

Yoni Eiren kopen

Kom langs om je eigen yoni ei uit te kiezen. Voel, welke ei je roept en krijg een basis uitleg. Ik heb prachtige yoni eieren te koop voor 30 euro/stuk. (25 euro als je meedoet met een cursus of individuele sessie.)

Yoni Ei Cursus Online

Leer alles over yoni eieren in je eigen tempo met behulp van de online cursus: Yoni Egg Course Basic to Advanced.

https://www.udemy.com/course/yoni-egg-course-basic-to-advanced/?referralCode=67C5761102DB21E4EC80